Maankäyttölautakunta 10.5.2017

Seuraava maankäyttölautakunnan kokous onkin näillä näkymin omalta osaltani toiseksi viimeinen. Luottamuspaikkaneuvottelut jatkuvat edelleen joten ei ole ihan tarkkaa tietoa miten paikat menevät ensi kaudella. Varavaltuutettuna jatkan ja kirjoittelen ainakin niistä kokouksista joihin itse osallistun.

Tämänkertainen lista onkin melko kevyt.

Kapuli IIe asemakaavan muutos

Yandexin viereistä teollisuustonttia laajennetaan 100m pohjoiseen. Kaavamuutosta pidetään vähäisenä ja esitetään että se menisi kunnanhallituksen hyväksynnällä. Yleiskaavassa tämä on tarkkaan ottaen M-aluetta joten katsotaan mitä ELY sanoo.

Suunnittelutarveratkaisu, Helsingintien biokaasulaitos

Biokaasulaitokselle vanhan Lahdentien varteen haetaan suunnittelutarveratkaisua. Naapurit vastustavat kovasti vedoten mm. hajuhaittoihin. Suunnittelutarveratkaisun harkinnassa ei kuitenkaan puututa näihin seikkoihin, myönteisellä mielellä olemme.

Suunnittelutarveratkaisu, okt Numminen

Tämä on melko selvä tapaus. Osayleiskaavan alueella ei ole rakennusmahdollisuutta tälle paikalle joten ei onnistu.

Hirvihaaran Vesiosuuskunnan toiminta-alue

Lausuntoa pyydetty Hirvihaaran vesiosuuskunnan toiminta-alueeseen liittyen. Toteamme että toiminta-alueelle ennustetun lisäasutuksen sijoittuminen perustuu arvailuun kun ei ole voimassaolevaa yleiskaavaa.

Maankäyttöpalveluiden toimintasäännön päivittäminen

Pöydältä. Toimintasääntöä on muokattu viime kokouksessa käydyn keskustelun pohjalta. Alunperin oli esitetty laajennuksia kaavoitusjohtajan valtuuksiin jotka nyt ovat samat kuin vanhassa toimintasäännössä.

Kommentit